ELEGANCE HABERLER / BEN BURDAYIIIMM :)

Çarşamba, Kasım 18, 2015

Hepinize koccamaann gülümsemeli bir merhabaaa :))
Uzun süredir yazamıyorum. Ayyhh bloğumu çok özledim ve tabi sizleridee :)Evet neredeyse iki ay olacak ama inanın geçerli mazeretlerim var. Beni anlayacağınızı umuyorum. :) Ben denizin  maalesef iki konu ile aynı anda ilgilenememek gibi bir huyu var.Bu durum böyle bazen istenmeyen sonuçlar yaratabiliyor. :) Yani bir başka konu ile haşır neşir olduğum için bloğumdan uzak kalmam gibi.:) Nemi yapıyordum ? Şöyle ki 5 ay kadar önce işten ayrıldım. Günlük güneşlik yaz günlerinin ve işsizliğin rahatlığıyla gezdim tozdum, aile ziyaretlerimi yaptım, tatilimi yaptım birde bayram geçirdiiim geldim. :) İşte bütün bu kısa rüyanın ardından yeniden iş konusuna odaklandım. Tahmin edersiniz malum iş başvuruları, iş görüşmeleri, beğendim, beğenmedim derken bu vakte geldik. Sonuç hala işsizim :) bu işsizlik mevzunu kendi adıma yararlı bir hale getirdim ve kendime blog dışında bazı hobiler bile buldum :) ciciş kavanozlar boyadım süsledim sonra bir battaniye ördüm oooo :) neler yaptım :)) Tabi bir başka konu daha var.Hatta en önemlisi diyebilirim. Ekimden beri ders çalışmaya başladım. Evet bir maratona katılacağım. Şu ana kadar yapmadığım bir farkındalıkla çalışmaya devam ediyorum. Umarım sonuç iyi olur. Blog işi sıkı takip gerektiriyor.Ziyaretler yapmak ve her gün bakmak gerekiyor.Fakat benim bu aralar anlattığım konulardan ötürü çok vaktim olmuyor. Önümüzdeki günlerde hatta aylarda bu durum aralıklarla devam  edecek diye düşünüyorum. Tabi bu geçici bir süreç. Hayatım bu aralar bir dönüm noktası yaşıyor gibi. Hayırlısını dileyerek doğru değerlendirmeliyim.İşte böyle canlarım size anlatmak istedim. Bloğumdan vazgeçtiğimi yada bıraktığımı düşünmeyin olur mu:) Bu arada bahsettiğim kavanozlar ve battaniye ile ilgili yazılarım birkaç güne kadar blogda olacak;) Şimdilik hepinizi öpüyorum. Hoşçakalııınnn :)


BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

5 yorum

  1. Merhaba , hakkınızda hayırlısı olsun. Yeni başlangıçlar hayata güzel şeyler katar

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bir şeylerin arifesinde olduğumda bende bir panik durumu hasıl olur... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeyim:) Kavanoz ve battaniyeyi de merak ettim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) amin :) teşekkür ederim. kavanozlar ve battaniye yakındaa :)

      Sil
  3. merhaba
    geldim, gördüm ,takibe başladım
    işten ayrılmak önce çok zor gelir de sonra fazlaca alışırsın bu aleme hayırlı olsun gezmiş eğlenmişsin yanına kar kalmış yani
    mutlu üretmeler

    YanıtlaSil

BLOG ARŞİVİM