TEKNOLOJİ ÖNERİSİ / TEFAL BUHAR KAZANLI ÜTÜLER

Salı, Ağustos 04, 2015

Herkese merhaba :)
Nasılsınız ? keyifler nasıl ? umarım şu an bu yazıyı okuyan herkesin neşesi, keyfi yerindedir ;) Bir süredir il dışı aile ziyaretleri ve gezmelerle meşgul olduğum için bloğumdan ve bloglardan istemeyerek uzak kaldım ilgilenemedim. Şimdi tekrar  evime ve bilgisayarıma kavuşmanın mutluluğu ile bu yarım kalan konuyu paylaşmak istiyorum. Evet size tefal kazanlı ütülerden bahsedeceğim.
Bu resimlerde gördüğünüz benim yıllar önce çeyizime aldığım ütü. Elbette tefal yıllardır bir çok farklı özellik ve modellerde ütü üretti. Hangi model olursa olsun tefal alacaksanız benim önerilerim arasındadır. Kazanlı ütü alırken kullanımı zor olur mu, nasıl kullanırım? gerçekten işe yarıyor mu , kazanlı ütüye de gerek var mı ? diye birçok soru sonrasında alıp iyiki de almışım dediğim yardımcım. Eğer böyle benim gibi düşünenler varsa, evleneceklere, çeyiz hazırlayanlara :) fikir olur belki ;) Yani kısaca buhar kazanlı ütü alacaksanız güvendiğiniz markayı alın ben Tefal ütü öneriyorum.Buhar kazanlı ütü ile zamandan tasarruf ediyorsunuz. Çünkü daha yüksek bir buhar basıncı ile ütülendiği için uğraştırmıyor. Mesela nevresim, havlu, tül,perde ütülemek de çok kolay.  Nevresimlerimi 4'e katlıyorum kırışık açmak için uğraşmadan kolayca ütülüyorum. Tülleri ütülerken önce tülleri asarak yakın mesafeden ama tüle değdirmeden buharı bastığınızda tüller mükemmel kolalanmışta asılmış gibi oluyor ;) Tefal buhar kazanlı ütü ile ütüleme yapmak benim için artık çok pratik ve keyifli. Almayı düşünenler bence fazla düşünmenize gerek yok çünkü size zaman kazandıracağından emin olabilirsiniz. Sizlerde bu konuda fikirlerinizi yazarmısınız ? Kullananlar var mı ? Herkese benden sevgiler :)  En kısa sürede yeni bir konu ile görüşmek dileğiyle öpüyorum sizi :) :*


BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

9 yorum

  1. ben de kullanıyorum çook memnunum herkese tavsiye ederim:) bloguma da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) gerçekten işe yarayan bir ürün. teşekkürler sevgiler

      Sil
  2. ben de kazansızı var:D kazanlı almadığıma pişmanım habire suyu bitiyo doldurmaktan fenalık geçiriyorum bozulsun diye bakıyorum ama bozulmuyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) evet benim kazansızda var ama dediğin gibi tek parçalık birşey ütüleyeceksem kullanıyorum artık :)

      Sil
  3. pratik bir ürün gibi..:)
    http://zoomlabakalim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. her ürünü şahane bir marka kızıma çeyiz hazırlarken kazanlı olanı almaya karar verdim :) takipe aldım cnm. kolay gelsin sende öpüldün ..

    YanıtlaSil
  5. Ben de Philips Azur kullanıyorum, çok memnunum :)

    YanıtlaSil

BLOG ARŞİVİM