ÜRÜN DENEYİMİ / BALMOZON PROFESYONEL CİLT BAKIM SERUMU

Perşembe, Temmuz 02, 2015

Balmozon Profesyonel Cilt Bakım Serumu : Yani ozonlanmış zeytinyağı. Cilde sürüldüğünde içine hapsettiği oksijen bileşenlerinde yavaş yavaş oksijen salınımı sağlayıp derinin oksijenlenmesini arttırarak cildin yaşlanma sürecini yavaşlatıyor, cildi nemlendiriyor,mikropları öldürüyor ve yaraların iyileşmesine yardımcı oluyor. İçerisinde,kimyasal maddeler, paraben, sentetik petrol ürünleri, alkol,esans,vazelin ve parafin içermiyor. Bu serum hangi durumlarda kullanılır biraz anlatıyım.Mesela cilt kırışıklıklarında, akne ve cilt lekeleri, pişikler,iyileşmeyen yaralarda, yatak yaralarında,ağız içi aftlarda, diş eti kanamalarında, saç dökülmesinde, genital enfeksiyonlarda,helikobakter piloride, hemoroid, mantar tedavisi, siğillerde, masaj yağı olarak bile kullanabilirsiniz.Kullanım alanı çok geniş bu serum çok iddalı  Vaadleriyle beni etkiledi.Ben bu ürünü ayağımdaki nasır için kullanmaya başladım. Nasır tedavisi ve nasırlı bölgenin bakımı zordur. Ürünün iyi geldiğini söyleyebilirim. Bu arada ürün içeriği  zetinyağı olduğu için güvenerek kullanmaya başladım Haftada 2 kez saç diplerime masaj yapıyorum. 1-2 saat bekledikten sonra temizliyorum. Saç dökülmesini azaltığını farkettim. Ürünü merak edenler için www.balmozon.com adresini inceleyebilirsiniz.Kullanım sonrası yorumlarınızı bekliyorum, kullananlar oldu mu, siz ne düşünüyorsunuz.....yorumlarınız merak ediyorum. Sevgiyle kalın. 

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

11 yorum

  1. cilt bakım serumu ilk kez duydum..:)
    anti aging ürünleri tercih edios hali ile :P
    http://zoomlabakalim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. harika bir tanitici yazı olmus. blogunuzu cok begendim. blogunuzu takibe aldim, facebook sayfanızı like ettim ve instagramdan da takibe aldim. begenirseniz siz de takibe alabilirsiniz, linkler asagida;
    fashionsbit blog || facebook || instagram || bloglovin || twitter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende takipyteyim heryerden ;) teşekkürler

      Sil
  3. bu ürünü ben de severek kullanıyorum biraz kokusu kötü ama değer tabi bence
    takibe aldım canım güzel yazının devamını bekliyorum
    BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
    İNSTAGRAM:evintekkizimona

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ;) tabi ki deneyimler gelecek :) ziyarete geliyorum

      Sil
  4. Merhaba canım adresini gezinirken gördüm hemen takip listeme ekledim beni takip edersen çok mutlu olurum:-)
    Http://www.fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Merhaba. Makyaj bloglarına yazacak bir şey bulamıyorum, daha doğrusu yazacağım herhangi bir şeyde rezil olma olasılığım bir hayli yüksek olduğundan hiç yaşamıyorum bile:) Anlamadığım ortaya çıkacaktır sonuç olarak. Ben de böyle hem derdimi anlatıyor hem de bir merhaba diyorum:) İade-i ziyaret de denebilir :)

    YanıtlaSil
  6. blogunuzu yeni keşfettim bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  7. merhabaa blogunu yeni keşfettim ve takibe aldım banada beklerim
    http://annesininkizi5.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

BLOG ARŞİVİM