SEVGİYLE YAZA MERHABA DEDİK / BLOGGER ETKİNLİĞİNDEN

Pazar, Haziran 21, 2015

Üzerinden henüz bir hafta geçmiş olan, Sevgi Bolat'ın düzenlediği sevgiyleyazamerhaba etkinliğine davet edildiğimde duyduğum sevinç ve heyecan etkinlik gününe kadar devam etti. Etkinliklerin nasıl olduğunu başka bloglardan gördüğüm kadarıyla biliyor ve eğlenceli buluyordum elbette ama böyle güzel ve eğlenceli bir ortamda birebir bulunmanın keyfi bir başka oluyormuş :) Sevgiyle yaza merhaba etkinliğine ev sahipliğini Mona Hotel yaptı.

mona-hotel

Etkinlik sonuna kadar bizimle ilgileri, eksik birşey varmı diye sürekli kontrol etmeleri ve güler yüzlü personeli Mona Hotel'in profesyonelliğine beni hayran bıraktı. Mona Hotelin dışarıdan görünen şirin yüzü içerideki çalışanlarla bütünleşmiş gibi her şey son derece başarılı ve sıcak bir ortamdı.Ankara'ya yaz gelmeyecek derken değerli blogger arkadaşım Sevgi yaza merhaba demek için çok uygun bir gün seçmişti. Günlerdir devam eden Ankara yağmurlarına rağmen o gün etkinliği tamamlayan güneşli bir hava vardı. Ev sahibesi Sevgi Bolat bizleri güzel ikramları ve hediyeleri ile onure etti. Etkinlikte yeni tanıştığım blogger arkadaşlar ve takip ettiğim bloggerlarla bir araya gelme fırsatını bulduğum için mutluyum. Neşeli, güler yüzlü ve güzel kadınların toplandığı samimi bir ortamdı. Ayrıca bu güzel buluşmada değerli firmalarda bizi yalnız bırakmadı ve bize güzel hediyeler sundu. Etkinliğin sonuna kadar kalamadığım için çokça resim çekme fırsatım olmadı ama elimdeki güzel resimleri sizlerle paylaşacağım.

sevgiyleyazamerhaba-1
Etkinlik sahibesi mütevazı, tatlı insan, Sevginin Makyaj Defteri bloğunun sahibi Sevgili Sevgi BOLAT davetin için çok teşekkür ediyorum.

Ve beni blog aleminde yalnız bırakmayan her konuda yardıma hazır olan ve desteğini esirgemeyen insan gulshendogan.com sahibesi sevgili Gülsen buradan sana bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. :) Bu davete katılmamda etkili oldun.
sevgiyleyazamerhaba-2
Etkinlikte daha önceden annekaz.com'dan tanıdığım adres sahibesi sevgili Hayriye KOZ tanıştığımıza çok memnun oldum. Enerji doluydun :) 
sevgiyleyazamerhaba-3
Resimlerde nasılız ? 
sevgiyleyazamerhaba-4

Bu güzel kadın sevgili Nilgün Özen AYDIN. Tütü eteğine bayıldım. Baştan ayağa çok şıktınız ;)
sevgiyleyazamerhaba-5
sevgiyleyazamerhaba-6

sevgiyleyazamerhaba-7

sevgiyleyazamerhaba-8

Organik pedi duydunuz mu bilmem ama natracare bizim için hazırladığı özel kutular içerisinde hadiye etti. %100 pamuk ürünler dikkat çekici. Piyasadaki bazı ürünler tahriş, pişik, kaşıntı, vb birçok mutsuz edici sonuçlar oluşturabiliyor.Ürünleri merak edenler için adrese bakabilirsiniz. 


sevgiyleyazamerhaba-9
Farmasi ekibi bize ürünler hakkında bilgi verirken 

sevgiyleyazamerhaba-10
Bu güzel ürünler içinde teşekkürler :) 


sevgiyleyazamerhaba-11
Hassas cilde sahip olanlar bu sayfayı incelemelisiniz.Topicrem de güzel ürünler var.

sevgiyleyazamerhaba-12
Revox at kuyruğu şampuanını duymuştum .Bu etkinliğe kısmetmiş tanışmak. At uyruğu bakımında kullanılan özel bir maddenin insan saçı için uyarlanarak olumlu sonuçlar vermesi sonucu bayanların yardımına koşan bir şampuan diyebilirim. Çünkü saçınız uzamıyorsa, dökülüyorsa, çabuk yağlanıyorsa, çabuk yıpranıyorsa bu şampuan saçınıza hemen her konuda yardımcı oluyor. Sonuçlar olumlu bende henüz ikinci defadır kullanıyorum. Henüz olumsuz bir durum yok bakalım :) 
sevgiyleyazamerhaba-14

 Etkinliğe katılan blogger adres listesi ise ;
Bu güzel gün ile ilgili söyleyeceklerim bitmedi.Fakat ayrı başlıklarda anlatacağım. Çok uzatıp sizi sıkmak istemem.Sevgilerimle ........:)

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

8 yorum

  1. Goncacım seni tanıdığıma çok memnun oldum güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok memnun oldum :) bana yansıyanı anlattım teşekkür ederim.;)

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş etkinliğiniz ise harika bloğunuzu takibe aldım bende beklerimmm :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir etkinlik olmuş takip ettim instagramdan da :-))

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir etkinlik olmuşa benziyor, sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ben bu yazıyı kaçırmışım. Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil

BLOG ARŞİVİM