SERİN, HAFİF, LEZZETLİ...PAKMAYA TÜRK TATLILARI'NIN TAM MEVSİMİ!

Salı, Haziran 30, 2015

Pakmaya geleneksel lezzetlerin korunmasına özel önem veriyor: Türk Tatlıları serisiyle sundukları çeşitler gerçekten iyi düşünülmüş: Pakmaya Muhallebi lezzetiyle çocukluğumda annemin elinden yediğimi aratmıyor. Damla Sakızlı Muhallebi’de damla sakızının o kendine özgü tadını alıyorsunuz. Pakmaya Keşkül deyince mis gibi bademi hissediyorsunuz. Pakmaya Sütlaç kıvamıyla, lezzetiyle on numara...
Ramazan'da geleneksel lezzetler daha bir rağbet görür. Gözler sofralarda bizden tatlar arar. Pakmaya Türk Tatlılarını mutfağınızdan eksik etmeyin: Yaz sıcağında herkese iyi gelecek serin ve hafif lezzetleri kolayca, hızla, keyifle hazırlayın.

Bitmedi; Pakmaya pratik tarifleriyle de lezzet yardımcınız olacak: www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden güzel tarifler var: Beni sorarsanız www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum.
En son Böğürtlenli ve Çikolata Parçacıklı Sütlaç yaptım, çok da iyi sonuç aldım... Ramazanda iftar sofralarımı hangi lezzetlerle süsleyeceğim, bayramda misafirlerime hangi güzellikleri sunacağım diye düşünüyorsanız tereddüt etmeyin: Pakmaya, zengin ürün çeşitleri ve www.mutfaginyildizi.com’daki tarifleriyle yardımcınız olacak.
Sevgili dostlar... Siz de Pakmaya ile "Mutfağın Yıldızı" olun; Pakmaya kalitesi, çeşitleriyle aile üyeleriniz, sevdiklerinizden bol bol "eline sağlık" teşekkürü alın!



Bir boomads advertorial içeriğidir.

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

6 yorum

  1. Harika görünüyor, paylaşım için teşekkürler :) Blogunuzu takibe aldım.
    http://madamevanille.blogspot.com.tr/
    Beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor.Yaz aylarında hafif tatlı arayışlarında güzel bir seçenek.Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle hafif,leziz,pratik sütlü tatlılar için pakmaya tatlılarını tavsiye ederim ;) teşekkürler

      Sil
  3. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Dediğiniz gibi hafif ve çok lezzetli gözüküyor. Ellerinize sağlık. :) Benim sayfama da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba :) Blogunuzu takipteyim. Bana da beklerim nurundelidolublogu.blogspot.com

    YanıtlaSil

BLOG ARŞİVİM