ÜRÜN DENEYİMİ / DOVE KIRIK UÇLARA KARŞI ETKİLİ SAÇ BAKIM KÜRÜ

Salı, Haziran 02, 2015

dove_sac_bakim_kuru
Ohh bee :)) nihayet oturabildim şu bilgisayar başına günlerdir yoğun bir koşturmaca içerisinde işlerimi sıraya koymaya çalışıp tek tek listemden elerken çok sevdiğim bloğum ve sizlerden birazcık uzak kaldım aslında takiplerim devam etti fakat sizinle paylaşmak istediğim konular beklemede kalınca artık bugün beni kimse tutamaz dedim.Ve size bahsetmek istediklerimden bir tanesi ile oturdum bilgisayar başına Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Saç Bakım Kürü.
Bu ürünün benim için dikkat çekici olduğunu samimiyetle söyleyebilirim.Şimdiye kadar hiçbir dove ürünü kullanmayan ben  :) ön yargıyla denemeye başlayıp kullandıkça da işe yarıyor mu ne ? diye söylendiğim :)) bir ürün ve marka oldu kendileri. Bu bakım kürü kırık saç uçlarına çözüm olarak üretilmiş. Mesela ben saç uçlarımın sürekli kırık görünümünden dolayı saçlarımı kestirmeyi tercih ediyordum. Fakat artık buna gerek kalmayacak ve bende saçlarımı istediğim boya getirebileceğim sanırım. :) Ürünün özelliklerinden bahsetmek gerekirse,
dove_sac_bakim_kuru_1
en sevdiğim ilk izlenimde kokusu. Çok güzel kokuyor. Saçlarımı yıkadıktan sonra nemli haldeyken saçlarıma uyguladım hiçbir ağırlık yada yağlı his oluşturmadı. Ayrıca elimde de yapışkan bir his oluşmadı. Henüz 3. kullanışım ve saç uçlarımdaki kırık görünümü belirgin düzeyde iyileştirdi.Denemeye devam edeceğim.Bu arada bu nasıl olabilir diye biraz inceledim. Dove' un yeni çıkardığı kırık uçlara karşı etkili seride şampuan,saç kremi ve bu bakım kürü mevcut. Bu seride bulunan PEC teknolojisi içindeki pozitif ve negatif yüklerin birbirini çekmesiyle mıknatıs etkisi oluşturup saç uçlarını yapıştırıyor. Hem onarıyor hem kırık görünümü yok ediyor.
sac_uclari
sac_uclari_1
sac_uclari_2
sac_uclari_3
Saç ile ilgili herhangi bir ürün kullandığımda en çok saç dökülmesi yapıyor mu , arttırıyor mu diye dikkat ederim. Bu üründe böyle bir sıkıntı yaşamadım. Saçımda kuruluk da yapmadı. Zaten bundan sonraki süreçte herhangi bir olumsuzluk izlersem tekrar ayrı başlık altında anlatırım :) Ürünü deneyenler, inceleyenler olmuştur mutlaka siz ne dersiniz ? Sizce nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum. ;) Sevgilerimle dostlar 

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

23 yorum

  1. Bu ürünü çok yerde okudum, merak ediyorum, daha önce Dove saç bakım ürünlerini kullanmamıştım deniycem.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Henüz incelemedim. Dove hakkında genel olarak aklımda kalan,saçları yumuşatıcı özelliği olması.. Teşekkür ederim bilgiler için..

    YanıtlaSil
  3. Benim merak ettiğim ürünlerden biri, ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler paylaşımın için canım ♥

    YanıtlaSil
  4. Dove ürünlerini daha önce kullandığımda pek memnun kalmamıştım. Şimdi tekrar bir şans verebilirim. Bilgilendirme için teşekkürler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Dove güzel bi ürün ama saç hakkında o kadar ürün çıktı ki sadece biraz geri kaldı diyebilirim.Bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Dove'un bu serisinden çok memnun kaldım bende.Yıllardır bu markayı kullanmıyordum ama tüm ürünleri çok iyi geldi saçıma :)

    YanıtlaSil
  7. gayet işe yaramış bence değil mi.. güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  8. blogunuzu yeni keşfettim. Merhabalar. Dove sac ürünlerinden ben de cok memnun kaldım. Özellikle yazın cok yıpranır saclarım. Dove şampuan yazlığın kireçli sularına bile dayanıyor. Sizin de saclarınız iyi görünüyor.

    YanıtlaSil
  9. Daha önce Dove saç maskesi almıştım ama hiç beğenmeyeceğime emindim. Beni çok şaşırtmıştı, o yüzden kesinlikle inanırım Dove 'un bu ürününün de başarılı olmasına. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. Dove ürünlerini seviyorum.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  11. Dove güzel ürünleri olan bir marka. beğeniniz uzun süreli olur inş.

    YanıtlaSil
  12. Çok etkili görünüyor...Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  13. hemen almalı paylaşım için teşekkürler.Saçlarım kuru ve sert bunun için sürekli sıvı krem kullanırım taranması ve parlak durrması vb bazı ürünler saça yapışıyor resmen fön çekerken bile saçı bırakmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( Bir ara benimde öyle ciddi boyutlardaydı. saçımla gereğinden fazla ilgilendim ama sanırım saç kalitesi de önemli kırıklardan kuruluktan kısmen kurtuldum. Bu üründe iyi geldi bana denemeni tavsiye ederim :)

      Sil
  14. bilgilendirme için teşekkürler.


    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  15. güzel bir deneyim yazısı, teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Ben de henüz deneme aşamasındayım cnm, yazını okuyunca işe yarayacağına daha çok inandım,
    tşkler ;)

    YanıtlaSil
  17. Saç kırıkları için onarıcı saç bakım seti aldım . Ne yaptıysam olmuyordu kestirmekten bıkmıştım. Katkısız keratinden oluşan reklam yapmamak için ismini veremeyeceğim bu set sorunumu çözdü benim

    YanıtlaSil

BLOG ARŞİVİM